SUBLIMATIE

SUBLIMATIE

TASSEN

Het ideale gepersonaliseerde cadeau, uw tekst, uw afbeelding,… U bedenkt het en wij maken het. Deze mokken zijn hittebestendig en kunnen gewassen worden in de vaatwasser zonder verlies aan kwaliteit van de print. Er zijn verschillende soorten tassen beschikbaar. Simpele, binnenin gekleurd of thermisch veranderende tassen..

MUISMATTEN

Zit u vaak voor de computer en heeft u nood aan een muismat? Deze zijn bij ons verkrijgbaar. We kunnen deze ook volledig bedrukken zoals u het wenst. Er zijn verschillende vormen beschikbaar.

TEGELS

Is er een belangrijk moment in je leven dat je wil verzegelen? Dit op een tegel laten bedrukken is dan ideaal voor u. De bedrukking vergaat niet en kan dus eeuwig bewonderd worden.

SLIPPERS

Heb jij een leuke zomer voor de deur? Laat dan je slippers bij ons bedrukken. Zet er je naam op of personaliseer ze helemaal naar uw wens. Niemand zal er even stijlvol uitzien als u.

CONTACT US

Sint-Rochusstraat 29

1500 Halle

Tel: 02 356 95 82

PROFILE

Druk op alle formaten en op bijna elke soort textiel. Ook ontwerpen is geen probleem. Copiëren, printen, stickers, textielbedrukking, gelegenheidsdrukwerk, affiches, posters, planafdrukken, ...

Last update 30/10/2017

© Copyright 2017. All Rights Reserved.