PRINT&FINISH

Drukal tot uw dienst!

De creatieve oplossing voor al uw printwerk

 

 

PRINT & FINISH

HIGH QUALITY PRINT

 

 

Onze nieuwe canon iPF4650 helpt u graag met de allermooiste en meest kwalitatieve prints. Gaande van 90gr. tot 200 gr. Ultraglossy. Hij print met een maximum breedte van 61cm en dit op de lengte van de rol. Deze prints zijn al verkrijgbaar vanaf €5

INBINDEN

 

Uw eindwerk laten inlijmen/ringen kan al vanaf €3

We garanderen u een snelle service, met een maximum levertermijn van een halve werkdag. De bundeltjes kunnen worden afgewerkt met een verstevingsfolie, evenals 250gr. papier zwart of wit. Bij ons dient er geen reservatie gemaakt te worden.

LAMINEREN/PLASTIFICEREN

 

Bij ons kan u verschillende formaten laten lamineren.

Het lamineren kan enkel gebeuren in de A-formaten, indien het een ander formaat zou zijn, snijden we deze met plezier voor u bij, en zonder extra kost. We lamineren van A6 formaat tot A2 formaat.

LASERCUTTING

 

Met onze LaserPro kunnen we oppervlakten laseren met een maximum oppervlakte van 46x32cm. De diepte van de laser kan tot 6mm gaan. We laseren enkel materialen waarvan we de samenstelling kennen omwille van de giftige gassen die ze teweeg kunnen brengen. Maquettes, geboortekaartjes

LOGOMAT BINNEN

 

Een professionele uitstraling is in handbereik. Met je eigen logomat kan je je bedrijf nog meer in de verf zetten. De matten zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk te reinigen. Volledig te personaliseren en volledig op maat.

MOKKEN MET UNIEKE PRINT

 

Het ideale gepersonaliseerde cadeau, uw tekst, uw afbeelding,...

U bedenkt het en wij maken het. Deze mokken zijn hittebestendig en kunnen gewassen worden in de vaatwasser zonder verlies aan kwaliteit van de print.

STICKER-CUT&PRINT

Onze Roland SP450i kan stickers printen en uitsnijden in de gewenste vorm. Hartjes, sterretjes, of de vorm van uw logo. De mogelijkheden zijn enorm. De stickers zelf zijn ook UV bestendig, waardoor ze dus niet snel kleur verliezen. Ideaal voor raamstickers, autostickers...

GEBOORTE/TROUWKAARTJE

Wij hebben een ruim assortiment van boeken waaruit u uw favoriete ontwerp kan uitkiezen. U hebt keuze tussen 3 verschillende merken van kaartjes, evenals de optie om uw eigen ontwerp te laten maken door ons. Uw kindje geboren? Klaar binnen de halve werkdag!

PRINT&COPY

We printen en kopiëren uw bestanden, digitaal of analoog, het kan allemaal. U kan het ons gewoon doormailen, of simpelweg even binnenstappen met de documenten of de usb-stick. We kunnen printen en kopiëren van A5 tot A0+

STEMPEL & GRAVEREN

We kunnen in een mum van tijd uw gepersonaliseerd deurplaatje/stempel maken. U kiest de afmeting en text. De standaard kleuren hebben we in stock, wenst u een unieke kleur, dan dienen wij deze nog bij te bestellen.

 

LOGOMAT BUITEN

De buitenmatten zijn volledig uit rubber om slijtage tegen te gaan. Ook deze kan u volledig personaliseren.

 

DESIGNER MOK

Deze mokken hebben een gekleurde binnenzijde, die naar wens te verkrijgen is .